Matkakortit

Matkakortille ladattavat liput

 

Uusissa matkakorteissa on useita uusia ja mahtavia ominaisuuksia, jotka ovat voimassa vain Komia Liikenteen -matkakorteissa.

  • Pystyt lataamaan Komia Liikenteen -matkakortteja myös netissä. Tee nettilataus hyvissä ajoin! Mieluiten 24 tuntia ennen matkaa.
  • Voit ladata jopa kolme kautta kerrallaan kortillesi.
  • Voit jatkossa ladata sarjalippuja myös bussissa.
  • Kuukausi- sarja- sekä vuosilipuissa päivät alkavat kulumaan vasta silloin kun kortti leimataan ensimmäistä kertaa autolaitteelle latauksen jälkeen. 
  • Kaupungintalon info veloittaa 2€ palvelumaksua asiointikerrasta
  • Kortit käyvät ainoastaan paikallisliikenteen palvelualueella linjoilla 1-8, 10, 11, 13.

Nämä kaikki uutuusominaisuudet ovat käytössä vain ja ainoastaan Komia Liikenteen -matkakorteilla, joten tilaa omasi nyt!

Verkkokauppaan >>

UUTTA! 

Nettikaupastamme voit tilata uuden matkakorttisi valmiiksi ladattuna kotiisi toimitettuna.  Kortille ladattavien tuotteitten hinnat alla olevassa hinnastossa.

HUOM! Jos tilaat pelkän kortin ilman matkoja, teethän ensimmäisen matkalatauksen Komia Liikenteen toimistolla tai Kaupungintalon Infossa hinnastomme mukaisesti.

  

HINNASTO

 

Kortin luonti:

Uusi kortti 5 € (Kortti ostetaan omaksi)

 

Eläkeläiset:

Eläkeläiskortti esitettävä ennen kortin ostoa.
10 matkaa 15 €

Voit ladata kortillesi usemman jakson kerrallaan, maksimissaan 50 matkaa. Kortilla olevilla matkoilla ei ole voimassaoloaikaa.

 

 

Kuukausilippu:

 

Aikuiset 35 €

Nuoret (alle 17 v) 30 €

 

Vuosiliput:

 

Aikuiset 350 €

Nuoret 300 €

 

Sarjalippu (44 matkaa/90 pv):

 

Aikuiset ja lapset 45 €

Arvokortti ja arvoliput:

Arvokortille ladataan rahaa, jonka jälkeen pystyt käyttämään korttia maksuvälineenä busseissamme. Kortilta veloitaan kertalipun hinta. Arvokortin minimilataus on 15 €. Ladatulla arvolla ei ole voimassaoloaikaa. Arvolataukset tulee ladata myyntipisteissämme tai busseissa.

Peruskoululaisen matkakortti:

Peruskoululaisen matkakortti on tarkoitettu Seinäjoen kaupungin kuljetusoikeuden omaaville oppilaille. Koulumatkan tulee olla yli 5 km ja korttia voi hakea Seinäjoen kaupungilta. Kortin ehdot sekä korttipäätöksen tekee Seinäjoen Kaupunki. Kuljetusoppilas saa kortin koulusta ensimmäisen koulupäivänä.

Peruskoululaisen matkakortilla voit tehdä kaksi (2) matkaa päivässä kello 06:00 - 17:00 välillä. 

Uuden kortin luomisesta kadotetun tai hajonneen kortin tilalle peritään 10€ maksu. Uusi kortti tulee noutaa Komia Liikenteen toimistolta!

Vinkkejä matkakortin lataamiseen:

Voit ladata korttisi nyt myös netissä, klikkaa tästä (Ominaisuus voimassa ainoastaan Komia Liikenteen matkakorteilla). Tee nettilataus mieluiten 24 tuntia ennen.

Tee lataus ruuhka-ajan ulkopuolella

Lisälatauksen voit tehdä, vaikka edellisiä matkustuskertoja olisi vielä kortilla jäljellä.