Kertaliput

UUTTA! 

Mobiililiput (Kätevä Seinäjoki -sovelluksella)

Aikuiset 3 €

Lapset (alle 12 v.) 1,5 €

Mobiililiput käyvät ainoastaan Seinäjoen kaupunkiliikenteen linjoihin.

 

Paikallisliikenteen kertalippuja myydään busseissa käteisellä:

Aikuiset 3 € 

Lapset (alle 12 v.) 1,5 €


Hei nuori matkustaja! Muistathan kertoa kuljettajalle ikäsi, mikäli olet alle 12 vuotias. Näin hän osaa veloittaa oikean lipun hinnan!

Matkanteon jouduttamiseksi pyydämme varaamaan tasarahan tai käyttämään Komia Liikenteen -matkakorttia, kiitos!

Pyydämme välttämään suurten setelirahojen käyttöä. Kuljettaja voi kieltäytyä ottamasta maksua 20 euroa suuremmista seteleistä, mikäli vaihtorahaa ei pystytä järjestämään. 

Lastenvaunujen kanssa 0 €

Lastenvaunuissa oleva lapsi sekä aikuinen saattaja ovat oikeutettuja ilmaiseen palveluun.  Lastenvaunut nostetaan autoon ainoastaan keski- tai takaovesta. Huomaathan, että kuljettaja rahastaa ensin etuovesta tulevat matkustajat ja vasta sen jälkeen hän tulee avustamaan vaunujen nostossa mahdollisuuksien mukaan. Ruuhka-ajan ulkopuolella klo 10-14 paikallisliikenteen busseissa on paremmin tilaa.

Lemmikkieläimet

Pienet lemmikkieläimet ovat tervetulleita kyytiimme maksutta. Toivomme, että pidät pieniä eläimiä sylissä ja isompia jalkatilassa. Muistathan pitää eläimiä hallitusti kiinni. Ethän päästä lemmikkiäsi nousemaan omin tassuin penkille, tassuissa oleva hiekka tarttuu penkkeihin ja voi liata myös muiden matkustajien vaatteet.

 

Lipuilla on tunnin voimassaoloaika 9.8.2018 alkaen.