Matkakortit

Matkakortille ladattavat liput

 

Seinäjoen kaupunkiliikenteen matkakortit uudistuivat syksyllä 2016. Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme parempia tuotteita sekä joustavampaa ja laadukkaampaa asiakaspalvelua.

Uusissa matkakorteissa on useita uusia sekä mahtavia ominaisuuksia, jotka ovat voimassa vain Komia Liikenteen matkakorteissa.

  • pystyt lataamaan Komia Liikenteen matkakortteja myös netissä. Tee nettilataus hyvissä ajoin! Mieluiten 24 tuntia ennen.
  • voit ladata maksimissaan kolme kautta kerrallaan kortillesi
  • voit jatkossa ladata sarjalippuja myös bussissa.
  • Kuukausi- sarja- sekä vuosilipuissa päivät alkavat kulumaan, kun kortti leimataan ensimmäistä kertaa autolaitteelle latauksen jälkeen. 
  • Kaupungintalon info veloittaa 2€ palvelumaksua asiointikerrasta
  • Kortit käyvät ainoastaan paikallisliikenteen palvelualueella. Linjoilla 1-13, Keski-Nurmon linjalla sekä Kiikunlinjalla.  

Nämä kaikki uutuusominaisuudet ovat käytössä vain ja ainoastaan Komia Liikenteen matkakorteilla, joten tilaa omasi nyt!

Verkkokauppaan >>

UUTTA! 

Nettikaupastamme voit tilata uuden matkakorttisi valmiiksi ladattuna kotiisi toimitettuna!  Kortille ladattavien tuotteitten hinnat alla olevassa hinnastossa.

HUOM! Jos tilaat pelkän kortin ilman matkoja, teethän ensimmäisen matkalatauksen Komia Liikenteen toimistolla tai Kaupungintalon Infossa hinnastomme mukaisesti.

 

Kortin luonti:

 

Uusi kortti 5€ (kortti ostetaan omaksi) 

Eläkeläiset:

 

Eläkeläiskortti esitettävä ennen kortin ostoa.

 

10 matkaa, 10€

UUTTA! 

Voit ladata kortillesi useamman omavastuun kerrallaan. (10 matkaa, 20 matkaa kuitenkin maksimissaan 50 matkaa.) Ominaisuus voimassa ainoastaan Komia Liikenteen matkakorteilla. Kortilla olevilla matkoilla ei ole voimassaoloaikaa.

Kuukausilippu (30 pv):

Aikuiset 30 €

Nuoret (alle 17 v.) 25 €

Vuosiliput (365 pv):

Aikuiset 300 € (2kk ilmaiseksi!)

Nuoret 250€ (2kk ilmaiseksi!)

Sarjaliput (44 matkaa, 90 pv):

Aikuiset 30 €

Lapset 30€  

Lisälataukset onnistuvat nyt myös busseissa sekä tietenkin netissä. Ominaisuus voimassa ainoastaan Komia Liikenteen matkakorteilla)

Matkustaessasi kahdella eri linjalla, käytä hyväksesi tunnin vaihto-oikeutta. Vaihdoksi ei lasketa edestakaista matkustamista samalla linjalla.

Arvokortti ja arvoliput:

Arvokorttiominaisuus tulee ladata Komia Liikenteen bussikortille myyntipisteissämme. Voit ladata Arvokorttiominaisuuden myös omalle olemassa olevalle Komia Liikenteen kortille. Arvokortin minimilataus on 10€. Yhdellä arvokortilla voi olla vain yksi arvolipputuote.

Arvoliput ovat kortille ladattavia yksittäisiä matkoja eikä niillä ole voimassaoloaikaa.  Arvolipuilla on tunnin vaihto-oikeus. Arvolippuja ei voi vielä toistaiseksi ladata nettilatauspalvelussamme.

Aikuiset 2€ (12 v. ja yli)

Lapset 1€ (alle 12 v.)

Peruskoululaisen matkakortti:

Peruskoululaisen matkakortti on tarkoitettu Seinäjoen kaupungin kuljetusoikeuden omaaville oppilaille. Koulumatkan tulee olla yli 5 km ja korttia voi hakea Seinäjoen kaupungilta. Kortin ehdot sekä korttipäätöksen tekee Seinäjoen Kaupunki. Kuljetusoppilas saa kortin koulusta ensimmäisen koulupäivänä.

Peruskoululaisen matkakortilla voit tehdä kaksi (2) matkaa päivässä kello 06:00 - 17:00 välillä. Voit myös ostaa Komia Liikenteen Peruskoululaisen matkakortille (erikseen) koululaiselle jatkoaikaa kello 15:40 - 21:00 välille.

Koululaisen jatkoajan hinta on 100€/Lukuvuosi. Lataus tulee Komia Liikenteen toimistolla (Tehtaantie 11)

Kadotetun tai särkyneen kortin uudelleen luomisesta koululaiselle peritään 10€ uudelleen luonti maksu. Uusi kortti tulee noutaa Komia Liikenteen toimistolta!

Vinkkejä matkakortin lataamiseen:

Voit ladata korttisi nyt myös netissä, klikkaa tästä (Ominaisuus voimassa ainoastaan Komia Liikenteen matkakorteilla). Tee nettilataus mieluiten 24 tuntia ennen.

Tee lataus ruuhka-ajan ulkopuolella

Lisälatauksen voit tehdä, vaikka matkustuskertoja on kortilla vielä jäljellä