Kertaliput

UUTTA! 

Mobiililiput (Kätevä Seinäjoki -sovelluksella)

Aikuiset 2 €

Lapset (alle 12 v.) 1 €

Mobiililiput käyvät ainoastaan Seinäjoen kaupunkiliikenteen linjoihin.

 

Paikallisliikenteen kertalippuja myydään käteisellä busseissa:

Aikuiset 2 € 

Lapset (alle 12 v.) 1 €

Hei nuori matkustaja! Muistathan kertoa kuljettajalle ikäsi, mikäli olet alle 12 vuotias. Näin siksi, että hän osaa veloittaa oikean lipun hinnan!

Matkanteon jouduttamiseksi pyydämme varaamaan tasarahan tai käyttämään Komia Liikenteen matkakorttia, kiitos!

Pyydämme välttämään suurten setelirahojen käyttöä. Kuljettaja voi kieltäytyä ottamasta maksua 20 euroa suuremmista seteleistä, mikäli vaihtorahaa ei pystytä järjestämään. 

Lastenvaunujen kanssa 0 €

Lastenvaunujen kanssa matkustavat ovat kulkeneet ilmaiseksi jo vuoden 2014 alusta alkaen. Lastenvaunuissa oleva lapsi sekä aikuinen saattaja ovat oikeutettuja palveluun.  Lastenvaunut nostetaan autoon ainoastaan keski- tai takaovesta. Huomaathan, että kuljettaja rahastaa ensin etuovesta tulevat matkustajat ja vasta sen jälkeen hän tulee avustamaan vaunujen nostossa mahdollisuuksien mukaan. Ruuhka-ajan ulkopuolella klo 10-14, paikallisliikenteen busseissa on paremmin tilaa.

Kotieläimet

Pienet kotieläimet ovat tervetulleita kyytimme maksutta. Pienet kulkevat kätevästi sylissä ja isommat, kuten koirat, jalkatilassa. Muistathan pitää eläimiä hallitusti kiinni. ethän päästä lemmikkiäsi nousemaan omin tassuin penkille, tassuissa oleva hiekka tarttuu penkkeihin ja voi liata myös sinun vaatteesi.

Lipuilla on tunnin voimassaoloaika 9.8.2018 alkaen.